| Autor |
Mesaj |
wShirew
Junior

Data inscrierii: 07/Dec/2009 Mesaje: 2
|
|
Ingrijirea parului. |
|
" Imi indrept parul cu placa de cel putin doua ori pe saptamana, mai este si vopsit, insa folosesc de fiecare data Plastina Oil Opsiderm, e o solutie profesionala f buna, am comandat-o online de la profesionalcosmetics.ro si de atunci pot sa spun ca nu mai am nici un fel de probleme cu deteriorarea parului in urma indreptarii cu placa. Chiar face minuni, il face fff matasos, il descurca pe loc (eu imi mai dau si intre indreptari fiindca imi place efectul si ii da luciu, parca si colorit arata altfel. E si la un pret mic, mai ales ca sticluta e îndeajuns de mare, mie imi ajunge cam 3 luni. "
|
|
| 03/02/2010 00:27 |
|
 |
animalplanet2
Junior

Data inscrierii: 09/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Poland |
|
|
|
Thanks for the article! I'm from Ukraine we have a rather difficult to find useful interesting information.
|
|
| 28/07/2012 08:59 |
|
 |
animalplanet2
Junior

Data inscrierii: 09/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Poland |
|
|
|
Thanks for the inihsgt. It brings light into the dark!
|
|
| 29/07/2012 22:52 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|